Wednesday, January 28, 2009

I sista stund

Det har ju varit hög tid att boka boende till Årets Bild-festen bra länge nu men jag har som vanligt skjutit upp det. Och nu hörde jag att rummen började ta slut i Vadstena. Hjälp!

Jag ringde just till Vadstena klosterhotell, det var FULLBOKAT! Det blev Starby Kungsgård istället, ett rum för tre. Tätt, varmt och snarkigt, och jag som vill ha svalt, tyst och gott om plats...
Men, men, man skall ju bara sova ett par tre timmar eller så. Jag får stå ut! 

Det skall bli grymt kul. Jag är smånervös för att gå upp på scenen och hämta mitt pris. Kanske jag kan få någon annan att gå upp, kan skylla på plötsligt benbrott, eller kramp i minisken, eller, nä det är nog bara att bita ihop. Att försöka njuta av upplevelsen att motta pris för sina bilder.
Jag har ju aldrig tävlat i bilder förr. En bild jag tog på Ulf Lundell blev utvald att vara med i Postens jubileumsutgåva Rock 54-04 (tror jag det hette) som firade att rocken blivit 50 år. Det var ju på sätt och vis ett pris även om dom naturligtvis köpte bilden. Det var stort eftersom Lundell är en av mina stora idoler. Sedan fixade min goa fru en autograf från Uffe som är inramad ihop med häftet. Fint. 


2 kommentarer:

FotoMix-bloggen said...

Vi får gå upp ihop. Som enade smålänningar. :-))
/Daniel

Mattias Johansson said...

Yeayhh!

I perpignan förra året myntades uttrycket "kalmarpojkarna" om mig och Marcus Funke, nu får vi väl uttöka till "kalmarlänpojkarna".

Vi står enade i kampen om priserna!

Ha det gott!