Sunday, January 04, 2009

Fast and Furious


Den här bilden låg i min "årets bild" mapp. Men den fick inte åka med,
men jag gillar bilden.
FOTO: Mattias Johansson

Hur går det för er? Färdiga?

Här sitter jag svettig men glad. Precis färdig med uppladdandet till Lembergs tävling PGB Photo Award. Svettig över alla bildtexter jag filat med. Fick god hjälp av min fru som är skrivande journalist och som också berömde mina bildtexter. Tack Lotta! Jag lovar dock att de flesta av dom är låååånga. Kill your darlings gäller inte idag...
Glad över att det gick så smidigt att ladda upp och fixa kategori osv. Skönt att ha det gjort, och betalt är det också. Blev bara singelbilder. Nu är det bara att hoppas!

Glad är jag också över att Årets Bild ändrade sin deadline till 7 januari. Visst hade jag hunnit ladda upp dit också idag men ändå skönt. Nu kan man sova på saken, tänka över bildvalet en gång till och ta det lite soft. Ta en toffifee eller 18. (som det lätt blir)

Times har mycket gott på sin web. Årets bästa bilder har dom satt ihop HÄR.
Bilder från gårdagens markinvasion i Gaza ser man HÄR.
Och gillar man rymden och mars, som jag, tittar man HÄR.

En sån HÄR väska tänkte jag köpa, i den kan jag fästa mitt BÄLTE som jag köpte för något år sedan eftersom jag inte tycker Domke håller kvaliten riktigt. Jag kan inte vara utan mitt bälte, man jobbar sååå snabbt med det tack vara drop in-påsarna. Skönt.

Nä, nu är det dags att ta kväll, käka lite, leka med grabben som vid det här laget är trött efter allt pulkaåkande, vi har fått massor med snö här i Kalmar inatt.
Imorgon är det dags att sätta igång med Årets Bild igen.

4 kommentarer:

Magnus Persson said...

Lycka till i tävlingarna!

Mattias Johansson said...

Hej Magnus.

Tack, man kan ju alltid hoppas!
Kul att du kikar in här förresten. Har du lämnat in något till Årets bild?

/mj

Magnus Persson said...

Hej!

Nej, jag är inte medlem i PFK eller /N så det blir tyvärr inget tävlande för mig! ;) Med lite tjat får jag kanske någon av mina elever att ställa upp i ungdomsklassen dock!

/Magnus

Mattias Johansson said...

Tjena igen Magnus,

det är rätt, tjata på!