Tuesday, June 24, 2008

Farväl Las Vegas


Casinokänsla, disco, eller kanske känner du igen klädseln från någon
suspekt nattklubb belägen i de mörka grändernas landskap. Alla har
vi väl en relation till den röda plyshens hemligheter...


Det är lite av en sorgens dag, jag har lagt ut min gamla cheva på Blocket, min gamla trotjänare. Sviker jag den? Blir den ledsen? Hoppas den hamnar i goda händer. Förmodligen kommer jag aldrig mer att sitta i den Las Vegas-inspirerade röda plysch-inredningen med discobollens tindrande blänk i mina ögon. Här kan ni se bilder på den.
Men tiden läker alla sår heter det ju, och i mitt fall är ju tiden min nya Ford Galaxie som ni har läst om här. Två veckor kvar tills den når Göteborgs hamn efter fyra veckor på de sju haven.

Idag har jag haft en sådan där uppsamlingsdag. Skivor med bilder till kunder har bränts, samtal har ringts, skivor har skickats, fakturor har skickats och jag fick till och med städat lite på laptopens skrivbord! Nu är jag nästan ifatt, men det är en bit kvar tills jag når ikapp mina göromåls listor.
Efter den uppsamlingen åkte jag till mitt andra jobb, på Östran. En riktigt lugn kväll faktiskt. Skönt så här efter midsommarfirandet. Snart är det semester och i september är det ju dags för Visa Pour l´Image i Perpignan. Skall bli kul.


Bilden är från ett av dagens två jobb, ett införknäck på sommarteater
på Kalmar Slott.


0 kommentarer: