Tuesday, July 01, 2008

No big deal
Ingen no big deal, säger macdonalds. Big Deal säger jag. Det här baske mig det bästa dom gjort sedan den där burgaren med terriyki-sås. Perfekt för stressiga jobbdagar! Krispig kyckling, god sås och bröd. Fanastisk gott för att komma från en hamburgerkedja.

4 kommentarer:

Anonymous said...

Äter du fortfarande skräpmat? Det trodde jag inte om gamla Varbergsbor ;) Snygga bilder, rakt över!

Unknown said...

over en vecka sen sista bloggen? skarpning!

Blogobananas said...

Det kanske är GI-samvetet som orsakar bloggtystnaden...

Mattias Johansson said...

Hej allihopa!
Sorry, jag vet, jag har varit usel på att blogga det sista, men det är för mycket just nu, får inte ihop tid till att blogga. Det är också anledningen till att jag inte skriver på engelska längre. Synd, det är bra träning. Men få som orkar läsa har jag förstått.:)
JAG SKALL SKÄRPA MIG!

Mikael,
Vad kul att höra av dig, länge sedan. Jag skall faktiskt svinga flugspöt på gotland om ett par veckor. Skönt. Behövs. Skräpmat jo, i massor! Comes with the job, as they say...

Magnus,
Jag håller koll på dig, riktigt många snygga bilder har du ju fått ur dig på sistone, du är bra. Jag kan inte lista ut vem "hand"-mannen är? Har du hört om Fäxmarks fiskeäventyr? Du milde!

Ullis,
Heja, du känner mig för väl...Visst har jag dåligt GI-samvete, men till hösten kör jag igång igen...(har man hört den förut)