Sunday, December 28, 2008

Årets Bild


Foto: Mattias Johansson

Förbenat tjock sitter jag åter på jobbet efter julledigheten. Har gått upp säkert 213 kg, bara sedan kvällen innan julafton...Dags att motionera.

Nu sitter jag och letar i bildarkivet efter något att skicka till Årets Bild. Känns som om jag griper efter halmstrån. Hittar ingen som ens kommer i närheten av bäst, men jag skall skicka in iallafall. Man får väl skämmas lite, men men.

Bilden ovan har jag tänkt att jag skicka in till humorklassen, jag menar, det är ju rätt kul att tänka sig att Kalmar FF vann allsvenskan tack vare sådana här fultrick.
MEN till min förvåning upptäcker jag idag att den bilden tog jag 2007!!
Jag fattar ingenting, jag tog den ju nyss, i år, igår, känns det som. Genast gick jag in i mappen med tänkbara bidrag för att kolla alla datum, men det var bara den bilden som var gammal. Tur.
Nu har jag inget till humorklassen, måste hitta nåt.
Snart är tiden ute.

Jag har bestämt mig (tror jag) för att inte skicka in något från mitt vattenrugbyprojekt eftersom jag inte gjort färdigt det. Det sprack ganska häftigt i år då laget lät bli SM och så vidare, men kanske gör jag färdigt det under 2009. Vi får se. Det är kul att plåta under vatten, ni har förmodligen redan sett den HÄR videon, om inte så titta nu.

Mikael Johansson på Barometern här i Kalmar har fått ut ett nytt bildspel. Han har träffat barnmorskorna på Kalmar Länssjukhus. Se det HÄR.

Nu skall jag genast dra iväg till sporthallen för lite fotbollscup.2 kommentarer:

Anonymous said...

Haha, kul bild!

Gott Nytt År!!!

Mattias Johansson said...

Hej Ida!

Visst är den kul, skamgrepp som heter duga. Får en att tänka på det gamla beprövade "kalsonggreppet" va?
Ha det gott!