Foto: Charlotte Johansson
Plötsligt stod den framför mig, förföriskt viskande på min uppmärksamhet, köp mig köp mig!
Och inte behövde den viska särskilt länge. Med förbluffande snabbhet gled den ner i kundvagnen, samtidigt som mina smaklökar skakade av ivrighet att inmundiga den nya marmeladen.
Macallan, 10 år. Denna sherrylagrade gudadryck (visserligen inte Irish men ändå) har dom blandat i smaskig apelsinmarmelad. Jag blir galen av lycka när jag ser sånt.
Genast hem, fram med ett knäckebröd och lite vällagrad herrgård, !!!!! behöver jag säga mer!
Perfekt att ta till när man kommer hem från krogen, vilket inte blir så ofta nu för tiden, och man är sugen på en whisky men inte klarar mer. Här får man smaken men inte sjukan, perfekt.
Rekomenderas.
Vad hade detta med foto eller journalistik att göra?
Inget.
Men kul, gott och nödvändigt för själen.
Yummy!
ReplyDeleteTjena Tomas.
ReplyDeleteJag måste ändra receptet. JAg provade med parmesan istället för herrgård, HJÄLP VAD GOTT det var!!
Lunch?
Fan, man blev ju nästan sugen på en knäckemacka nu! Var hittade du denna delikatess?
ReplyDeleteHur tror du den blir om du lagrar den i 15 år? haha!
//Daniel
Tjena Daniel.
ReplyDeleteDen stod och lyste på en hylla på Coop. Man kanske skulle köpa på sig några och sätta ute i förrådet, glömma bort dom i några år, och sedan avnjuta med en julmust som man också "glömt bort".
Nu snackar vi!
Allt väl annars hoppas jag?
horru, du ser lite suddig ut, saker pa att du inte hade varit pa krogen? :)
ReplyDeletemagnus
Tjena Magster,
ReplyDeleteNä jag lovar, men den där marmelade var kanske inte laglig att köra bil på ändå...Lullig på frukosten, kan det bli bättre:)